Wonderful Weddings

Efter mer än 30 års erfarenhet av eventplanering och koordinering runt om i världen, grundades Wonderful Weddings i Stockholm i februari 2019. Vi är ett konsultföretag med fokus på att planera, designa och koordinera bröllop och events i Sverige.

Vi sammanför familj och vänner i en exklusiv och unik miljö för att fira de viktigaste ögonblicken i livet.

Vårt mål är att sätta personlig prägel på ditt bröllop eller event. Din stil och personlighet ska återspeglas i både planering, samordning och genomförandet av din stora dag.

Ett lyckat bröllop eller event har en expert som är dedikerad till hela firandet och har koll på minsta detalj.

Vi kan garantera er planering i världsklass och professionell rådgivning så att ni får ett underbart bröllop!

Eleonora de Hall

Eleonora är examinerad advokat, med en magisterexamen i internationell rätt från universitetet i Wurzburg, Tyskland.

Hon började sin karriär i en organisation för internationell samarbete. Senare arbetade hon som kampanjledare för olika politiska kandidater i Latinamerika. Hon har ackrediterats av den diplomatiska tjänsten i El Salvador som generalkonsul i flera länder i Europa, inklusive Sverige.

Med mer än 30 års erfarenhet av att framgångsrikt leda evenemang i USA och i länder i Europa och Latinamerika, grundade hon Wonderful Weddings, ett företag där hon är dedikerad till att planera och koordinera exklusiva evenemang i Stockholm.

För närvarande är hon även projektdirektör på Jarl Hjalmarson Stiftelsen i Stockholm, där hon leder evenemang inrikes och utrikes.

Eleonora talar svenska, engelska, spanska och tyska.