Fina ord om oss

Vi hade en fantastisk upplevelse med Eleonora! Hon är väl förberedd och mycket kompetent. Då vi gifte oss under pandemin var vi tvungna att anpassa till restriktionerna som ändrades under planeringens gång. Eli var mycket flexibel och förutseende och ordnade perfekt efter alla förutsättningar. Under själva bröllopsdagen kunde vi njuta då vi var trygga med att allt skulle ordna sig! Jag rekommenderar Eleonora starkt till alla som vill ha en fantastisk upplevelse och en underbar dag!

Noor Nordahl och Magnus Agervald
Brud och Brudgum
Teresia Precht och Caleb Rich
Brud och Brudgum
Eleonora var fantastisk att ha som bröllopskoordinator hela vägen, även när vi var tvungna att ställa in vårt stora bröllop på grund av Covid. Hon ställde rätt frågor, hade rekommendationer när vi behövde dem, bokade och hanterade vissa leverantörer åt oss och hade koll på varje liten detalj, vilket var särskilt användbart för oss då vi bor utomlands. Jag kan varmt rekommendera Eleonora för alla som planerar ett bröllop i Stockholmsområdet!

Kungliga portugisiska Sankt Mikael av Vingen Orden genomför varje år en bal på Valborgsmässoafton. Då det just är en kunglig orden och vi har många prominenta gäster är det särskilt viktigt att allt blir perfekt. Därför har vi de senaste åren alltid anlitat Eleonora och hennes företag och har alltid kunnat vara trygga då. Hon är lyhörd för våra önskemål, kreativ och ingen detalj missas. Jag kan varmt rekommendera henne!

Magnus Carlsson
Storkors
Caroline Wallensten
Brudtärna

Jag var tärna på min bästa väns bröllop. Jag var så glad över att Eleonora tog hand om organisationen och koordinerade bröllopet på bästa sätt, så att vi bara kunde fokusera på att vara med bruden och göra henne lycklig! Eleonora tänkte på allt och fixade alla praktiska och små detaljer. Hon såg helheten över allt som behövdes göras, både före och under bröllopet. Tack vare henne kunde inte bara bruden slappna av och njuta av sin dag, hon gjorde det också möjligt för tärnorna att njuta av dagen utan stress. När bröllopsparet fick frågan under firandet vem av dem som tog kontroll över att fixa bröllopet svarade de båda Eleonora!

Tack!

Vår bästa belöning är att se er lyckliga när ni njuter av er stora dag. Tack för att ni låter oss vara en del av ett av de viktigaste ögonblicken i livet!

Eleonora de Hall
Bröllopsplanerare och Designer